Innovációs és Technológiai Minisztérium – Munkavédelem – Foglalkoztatás-felügyelet Honlapja

Keresés:

HÍREK


2021.01.18. - Az ITM Munkavédelmi Főosztályának gyászjelentése
- életének 88. évében 2021. január 14-én elhunyt Sircz János munkavédelmi szakmérnök, a szakember képzés évtizedeken át meghatározó személyisége.

Életének 88. évében 2021. január 14-én elhunyt Sircz János munkavédelmi szakmérnök, a szakember képzés évtizedeken át meghatározó személyisége. A SZOT  Munkavédelmi Tudományos Kutató Intézet kutatója volt, majd az Országos Munkavédelmi Tudományos Kutató Intézet Szellőzés- és Portechnikai Osztályának osztályvezetője, az Országos Munkavédelmi Képző és Továbbképző Intézet és jogelődeinek tanára, később igazgatója.

Hihetetlen gazdag és eredményes szakmai pályafutása során mély elkötelezettséget tanúsított a munkavédelem és az épületgépészet iránt.
Számtalan szakkönyv és jegyzet szerzője, társszerzője, szerkesztője volt. Részt vett tudományos egyesületek munkájában, jogszabályok és szabványok előkészítésében. Nemzetközi munkavédelmi és környezetvédelmi konferenciákon képviselte hazánkat.
Több évtizeden át tanította a munkavédelmi szakmérnökök és szakemberek generációit fűtés és szellőzés témakörében.

Temetésére szűk családi körben kerül sor.

Emlékét tisztelettel megőrizzük. Nyugodjék békében!
 
2021-01-18,
A rovat további hírei
Továbbküldés e-mailben   Továbbküldés e-mailben     Nyomtatás  Nyomtatás

Bemutatkozás


 
KEDVEZMÉNYEZETT NEVE:
Innovációs és Technológiai Minisztérium
PROJEKT CÍME: „Jogszerű foglalkoztatás fejlesztése”
SZERZŐDÖTT TÁMOGATÁS ÖSSZEGE: 3 800 000 000 Ft, azaz hárommilliárd-nyolcszázmillió forint.
TÁMOGATÁS MÉRTÉKE: 100%
PROJEKT TARTALMA: >> Részletek
PROJEKT KEZDŐ ÉS BEFEJEZŐ DÁTUMA: 2018.01.01. – 2022.09.30.
PROJEKT AZONOSÍTÓ SZÁMA: GINOP-5.3.7-VEKOP-17-2017-00001


A Kormány az állami foglalkoztatási szerv, a munkavédelmi és munkaügyi hatóság kijelöléséről, valamint e szervek hatósági és más feladatainak ellátásáról szóló 320/2014. (XII. 13.) Korm. rendeletben a munkavédelemmel és a foglalkoztatás-felügyeleti hatósági tevékenységgel kapcsolatos közigazgatási feladatok ellátására munkavédelmi hatóságként, valamint foglalkoztatás-felügyeleti hatóságként a foglalkoztatáspolitikáért felelős minisztert, továbbá a fővárosi és megyei kormányhivatalt jelölte ki. (320/2014. (XII. 13.) Korm. rend. 2. §)

 A "Hatósági nyilvántartás" a közbeszerzésekhez és támogatásokhoz honlapunkon kívül közvetlenül is elérhető az alábbi címen: http://nyilvantartas.ommf.gov.hu

Kapcsolódó szervezetek

Innovációs és Technológiai Minisztérium
Munkavédelmi Irányítási Főosztály
Foglalkoztatás-felügyeleti Irányítási Főosztály
Postacím: 1440 Budapest, Pf.: 1.