Nyelv választás: Magyar | EnglishFőoldalra | Honlaptérkép
Keresés:

Kapcsolat, szervezet


Általános információk


Kapcsolódó szervezetek2022.11.09. - A GINOP-5.3.7-VEKOP-17-2017-00001 azonosító számú „Jogszerű foglalkoztatás fejlesztése” elnevezésű kiemelt projekt tájékoztatása
- „Jogtudatos kismamák” munkajogi interaktív játékfilm megjelenéséről.

A GINOP-5.3.7-VEKOP-17-2017-00001 azonosító számú  „Jogszerű foglalkoztatás fejlesztése” elnevezésű kiemelt projekt kommunikációs kampánya keretében interaktív munkajogi filmsorozat indult a Facebook „Legyen oké a munka” oldalon.

Az alapismereteket közvetítő filmek a munkaügyi tájékozottság és tudatosság fejlesztése érdekében készültek.

A sorozat új résszel bővült, a  „Jogtudatos kismamák” című filmben a védett munkavállalók jogszerű foglalkoztatása kerül előtérbe, melynek jogi feltételeit a munkajogi szabályozás számos előírása biztosítja.

A szituációban a játékos egy kismama szerepében kvízműsorban tesztelheti tudását és humoros formában ismerkedhet meg a várandós és gyermekes munkavállalókra vonatkozó munkajogi szabályokkal. A kvízműsor házigazdájának a munkarendre, pihenőidőre, felmondásra vonatkozó szabályokkal kapcsolatban feltett kérdéseire kell a helyes választ megjelölni és a film végére a jogszabályi előírásokkal bővülnek a felhasználó ismeretei.  

A filmet nem csak kismamáknak ajánljuk megtekintésre. Minden érdeklődő a filmen keresztül szórakoztató módon hasznos ismereteket szerezhet a munkajogokról.  

Az interaktív játékfilm az alábbi linken érhető el:
https://kampany.munka.hu/kampany/jogtudatoskismamak/

A sorozat első filmje „A legpengébb jelölt” az alábbi linken érhető el:
https://kampany.munka.hu/kampany/legpengebbjelolt/

A projektről bővebben tájékozódhat a  https://mvff.munka.hu/ honlapon a GINOP-5.3.7-VEKOP-17-2017-00001 aloldalon, valamint a Kampány menüpontban a https://kampany.munka.hu/kampany/ elérhetőségen.
 

 

2022-11-09,
A rovat további hírei
Továbbküldés e-mailben   Továbbküldés e-mailben     Nyomtatás  Nyomtatás


Gazdaságfejlesztési Minisztérium
Munkavédelem
Foglalkoztatás-felügyelet
Postacím: 1358 Budapest, Pf.: 17.

E-mail:
munkavedelmi-foo@gfm.gov.hu
foglalkoztatas.felugyeleti-foo@gfm.gov.hu