Nyelv választás: Magyar | EnglishFőoldalra | Honlaptérkép
Keresés:

Kapcsolat, szervezet


Általános információk


Kapcsolódó szervezetek2022.11.11. - A GINOP-5.3.7-VEKOP-17-2017-00001 azonosító számú „Jogszerű foglalkoztatás fejlesztése” elnevezésű kiemelt projekt tájékoztatása
- „A legpengébb jelölt” munkajogi interaktív játékfilm megjelenéséről.

A GINOP-5.3.7-VEKOP-17-2017-00001 azonosító számú  „Jogszerű foglalkoztatás fejlesztése” elnevezésű kiemelt projekt kommunikációs kampánya keretében interaktív munkajogi filmsorozat indult a Facebook „Legyen oké a munka” oldalon. Az alapismereteket közvetítő filmek a munkaügyi tájékozottság és tudatosság fejlesztése érdekében készültek.

A legpengébb jelölt” című filmben a játékos humoros formában ismerkedhet meg a foglalkoztatás munkajogi szabályaival egy munkahelyi felvételi beszélgetésen. A szituációban színészi játékkal a „Főnök” jogszerű és jogszerűtlen foglalkoztatási feltételeket ismertet, melyről a játékos dönthet és választhat, hogy elfogadja vagy nem fogadja el ezeket. A munkaviszony létesítéssel, munkaszerződés megkötésével és bejelentéssel, a munkaidővel és pihenőidővel, a munka díjazásával kapcsolatos helyes munkajogi szabályokat a feliratban ismertetjük.

A filmet munkavállalás előtt állóknak, munkavállalóknak és munkáltatóknak egyaránt ajánljuk megtekintésre, emellett minden érdeklődő a filmen keresztül a foglalkoztatási szabályokról hasznos ismereteket szerezhet.  

Az interaktív játékfilm az alábbi linken érhető el:
https://kampany.munka.hu/kampany/legpengebbjelolt/

A projektről bővebben tájékozódhat a  https://mvff.munka.hu/ honlapon a GINOP-5.3.7-VEKOP-17-2017-00001 aloldalon, valamint a Kampány menüpontban a https://kampany.munka.hu/kampany/ elérhetőségen.
 

2022-11-11,
A rovat további hírei
Továbbküldés e-mailben   Továbbküldés e-mailben     Nyomtatás  Nyomtatás


Technológiai és Ipari Minisztérium
Munkavédelem
Foglalkoztatás-felügyelet
Postacím: 1440 Budapest, Pf.: 1.

E-mail:
munkavedelmi-foo@tim.gov.hu
foglalkoztatas.felugyeleti-foo@tim.gov.hu