Nyelv választás: Magyar | EnglishFőoldalra | Honlaptérkép
Keresés:

Kapcsolat, szervezet


Általános információk


Kapcsolódó szervezetek


 25loggo50shvissza

 

 

1. Előszó az elektronikus kiadványhoz

 

Az OMMF idén ünnepli fennállásának 25 éves évfordulóját. A jubileumról hatóságunk 2009. október 20-án, az Európai Munkavédelmi Ügynökség (EU-OSHA) által szervezett Országos Munkavédelmi Fórum keretében megtartott ünnepi rendezvényen emlékezett meg.

Elektronikus kiadványunkat szintén a negyedszázados évforduló alkalmából készítettük el. Webes összeállításunkban olvashatók többek között a munkavédelem és az OMMF története, a jubileumi rendezvényen elhangzott előadások, a szervezetünk néhány kiemelkedő képviselőjével készített interjúk, illetve munkavédelmi témájú szemelvények néhány régi szakkiadványból. Megtekinthetők továbbá a kollégáink által összegyűjtött, a hatóság történetéhez kapcsolódó emlékek, relikviák. A munkatársak lelkes gyűjtőmunkáját ezúton is szeretnénk megköszönni.

A gazdag anyag bemutatásához, az ünnephez azonban némi keserűség is keveredett: szűkös anyagi lehetőségeink nem tették lehetővé, hogy az évforduló kapcsán tartott megemlékezésen minden alapítótaggal, érintett kollégával, jelenlegi munkatárssal  együtt vehessünk részt a meghitt köszöntésen, hiszen az lett volna a legteljesebb és igazán felemelő ünneplés.

A honlapunkra látogatóknak - kollégáknak és érdeklődőknek - jó böngészést, szép emlékezést, kellemes időtöltést kívánva ajánljuk figyelmébe jubileumi összeállításunkat.

 

 

 

 Gazdaságfejlesztési Minisztérium
Munkavédelem
Foglalkoztatás-felügyelet
Postacím: 1440 Budapest, Pf.: 1.

E-mail:
munkavedelmi-foo@tim.gov.hu
foglalkoztatas.felugyeleti-foo@tim.gov.hu